AsiakaskertomuksetMyös he ovat antaneet Marin hoitaa!

Kerron mielelläni lisää referensseistäni - ota yhteyttä!

Etumatkalla – yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Raskassarja-ketjuun kuuluva perheyritys Originator Oy tekee raskaan kaluston korjaamo- ja huoltotoimintaa Lahdessa ja Hyvinkäällä. Syksyllä 2021 avautuu uusi toimipiste Hämeenlinnaan.

Tamperelaista järjestötoimintaa jo 20-vuoden ajan

”Marin avulla Nääsville ry:n viestintä on ottanut jättiharppauksen eteenpäin lisäten tunnettavuuttamme.

Hänen avullaan olemme laatineet viestintästrategian, aloittaneet sähköiset uutiskirjeet, tehostaneet sosiaalisen median viestintää ja vaikka mitä.

Mari on valtavan idearikas ja luova, asiakkaan tarpeisiin kokonaisvaltaisesti perehtyvä viestinnän ammattilainen. Yhteistyö hänen kanssaan on mutkatonta, helppoa ja inspiroivaa. Sydänlämpöisesti suosittelen!”

Anu Havas, Kehittämispäällikkö, Nääsville ry

Sykkiikö sydämesi moottoripyörille?

Suomen Moottoripyörämuseo Oy ja Ace Cafe Lahti ovat moottoripyöräilyyn erikoistunut, yksityisomistuksessa oleva museo ja kahvila.

4:tä vuotta peräkkäin paikka on valittu TripAdvisorin mukaan Lahden nähtävyydeksi nro 1. Business Corner kokoaa yhteen kaiken kokoisia yrityksiä, jotka toiminnallaan kiihdyttävät Lahden talousalueen vetovoimaisuutta.

Pohjois-Karjalasta huippuelektroniikkaa

Valtimo Components Oyj on hienomekaanisten sorvattujen, koneistettujen ja pinnoitettujen tuotteiden laatuvalmistaja.

Yhtiön pääkonttori ja toinen tehtaista sijaitsee Valtimolla jylhän Pohjois-Karjalan maisemissa. Se toinen tuotantolaitos sijaitsee Raahessa.

Uusi, toukokuussa 2021 julkaistu Valtimo Componentsin yritysvideo, jolla vaikutetaan tunteisiin, viestitään luottamuksesta sekä viestitään huippubrändistä.

Lue tästä linkistä Valtimo Componentsista kirjoittamani artikkeli Eurometalli-lehteen toukokuussa 2021.

"anna Marin hoitaa!" herätti tajuamaan, että on olemassa myyntiä markkinaan ja sitten on olemassa markkinointia. Itselläni meni hetki tajuta se. Tein myyntiä markkinaan näkemättä metsää puilta. Tänään tajusin markkinoinnin kun Mari teki yhteen esiin tuomaansa osa-alueeseen kohdekoonnin. Se pieni osa mitä pidin markkinana onkin vain lampi meressä.

Nyt uskon markkinointiin.”

Tero Niemi KM-Lasi / Konemonikko Oy

Keskusta - se kotimainen!

Mänttä-Vilppulan Keskusta -puolue on aktiivisista ihmisistä koostuva puolue, joka tekee kaikkensa maaseudun elävöittämisen puolesta.

Kuntavaalien 2021 viestintä, valokuvaus tapahtumissa sekä sparraus.


Ratkaisuja, ennen kaikkea!

"Rekrytointi- ja valmennusalalla markkinointia ja brändin luomista tehdään usein mielikuvilla.

Varsinkin alan start up-yrittäjänä on vaikea saada ääntänsä kuuluviin kovin kilpailulla markkinalla, jossa isot toimijat porskuttaa. Some- ja muun markkinoinnin lisäksi asiantuntijuu-den esiin tuominen on alallani ensiarvoisen tärkeää.

Mari auttoi minua ideoimaan ja kohdentamaan asiapohjaista markkinointiviestintääni todella nopealla ja tehokkaalla otteella
mm. uutiskirjeen muodossa. Marilta sai myös hyvät mittarit viestinnän vaikuttavuuden seurantaan"

Rami Räty, Henkilöstöratkaisut Rami Räty Oy

Ostoksilla Taidekaupungissa on Mänttä-Vilppulan kivijalkakauppiaiden yhteinen, sosiaalisen median kauppakeskus, joka toimii Facebookissa.

Aina ajankohtaista tietoa eri alojen kivijalkayrittäjistä, heidän tuotteistaan ja valikoimista ym. kokoaa yhteen kanavaan kaiken sen mitä kuluttajan tulee tietää. Klikkaa itsesi ostoksille Facebookiin @ostoksillataidekaupungissa

"Mari on ammattilainen asialla. Hän hoitaa mainonnan varmasti ja nopeasti, alansa huippuosaaja. Suosittelen!"

Marja-Riitta Nenonen, Rollari

Lue tästä linkistä Cernos Oy:stä kirjoittaman artikkeli Europörssi-lehteen toukokuussa 2021.