Hanketyötä - Markkinointia - Yritysviestintää - Brändityöskentelyä

Vuodesta 2019 lähtien olen tehnyt oman yritykseni kautta markkinoinnin ja yritys-viestinnän monipuolisia tehtäviä erikokoisille yritysasiakkaille.

Työtehtävät kuten verkkokaupan perustaminen, kanta-asiakasjärjestelmän uudistaminen, yrityksen brändin kirkastaminen, yrityksen brändin rakentaminen, rekrytoinnit jne.

2018-2019 toimin projektipäällikkönä Mänttä-Vilppulan kehitysyhtiö MW-Kehitys Oy:ssä.

Co-creation hankkeessa, jossa uudella tavalla yhdistettiin ilmailu, yritystoiminta ja asuminen uudenlaiseksi konseptiksi, toteutettiin Lakeside Business Park ja Lakeside Airpark nimillä.

2016-2018 toimin projektipäällikkönä Mänttä-Vilppulan kehitysyhtiö MW-Kehitys Oy:ssä.

MEKKU-hanke (Mänttä-Vilppulan elävä kaupun-kikeskusta) palkittiin monella palkinnolla ja benchmarkattiin. Hanke sai huomiota sekä kansainvälisessä että kotimaisessa mediassa.

Monipuolisia, antoisia, luovia ja laaja-alaisia työtehtäviä!

Työuraltani löytyvät brändityöt, myynnin ja markkinoinnin työtehtävät, tuotteiden lanseeraukset ja palveluverkoston rakentaminen Suomeen, kansainväliset työtehtävät, hanketyöt, työantajamielikuvan rakentaminen...

Ota yhteyttä ja keskustellaan - lähetän mielelläni Sinulle portfolioni, jossa on lisää toteuttamistani bränditöistä kansainvälisille ja kotimaisille brändeille.