Sertifikaatit

Digitaalisen markkinoinnin sertifikaatti


Minulle on myönnetty Googlen ja IAB:n digitaalisen markkinoinnin sertifikaatti maaliskuussa 2021.

Sertifioinnin johdosta tietoni ja taitoni muun muassa hakukoneoptimoinnin (Search Engine Optimization eli SEO), hakusanamainonnan (Search Engine Marketing eli SEM), Googlen AdWords mainonnan sekä Google Analytics (GA) kohdalla on todistetusti mitattu ja minulle on myönnetty Googlen ja IAB:n sertifikaatti.

Digitaalinen viestintä, markkinointi, kohdistettu sisältömarkkinointi, tulosten seuraaminen eri kanavissa ja niiden ymmärtäminen johtavat oikeanlaisiin jatkotoimenpiteisiin, joiden avulla sijoitetun pääoman tuottoastetta (ROI) eli kannattavuuden mittarin kehitystä voidaan luotettavasti seurata.

Vain puhutteleva mainonta toimii!

Display-mainonnan tarkoitus on herättää katsojassa mielenkiintoa klikkaamaan mainosta, joka johtaa mainostajan omille kotisivuille tai verkkokauppaan. Kotisivuilla ja verkkokaupassa olevan tiedon tulee olla relevanttia ja ostajaa puhuttelevaa. Kun omat taidot ei riitä tai haluat ulkoistaa ne ammattilaiselle, ota minuun yhteyttä - anna Marin hoitaa!

Keitä ovat kohderyhmäni? Missä kohderyhmäni liikkuu? Älä huoli, ota minuun yhteyttä - anna Marin hoitaa! Otetaan asioista selvää ja nostetaan yrityksesi mainonta ja viestintä uudelle, liiketoimintaa tuottavalle tasolle.

Voit tarkistaa todistuksen aitouden tästä linkistä.